Downloads

Hier op de downloads pagina is het mogelijk onze flyer, informatieboekje en vrijwaringen te downloaden.

 Deze informatieflyer gebruiken we om gasten te werven, deze flyer hebben we bij ons op onze eigen evenementen maar ook bij de evenementen waar wij gevraagd wordt te assisteren. Tijdens sommige evenementen waar wij gevraagd worden voor assistentie mogen we ook flyeren zo proberen we een breder publiek te bereiken die bij ons in de doelgroep valt. Wilt u wat flyers hebben voor werving bij een instelling waar u connecties heeft vraag dan naar de flyers of download de flyer hier.


Dit is ons informatieboekje deze gebruiken we om meer over Rally for Kids te vertellen bij onze sponsor gesprekken of bij gasten die graag meer uitleg willen over wie Rally for Kids is en wat Rally for Kids doet.
Dat wordt in dit boekje in een notendop uitgelegd zodat het nog meer duidelijkheid brengt bij onze doelgroep. Dit boekje hebben we bij ons op onze eigen evenementen maar ook bij de evenementen waar wij gevraagd wordt te assisteren. Heeft u dus niet de mogelijkheid het boekje te downloaden maar wilt u wilt graag voor werving bij een instelling waar u connecties heeft zo'n boekje in gebruiken, vraag dan naar de het boekje bij onze evenementen.

De mogelijkheid is hier om het boekje te downloaden.


Dit is de verklaring voor onze gastrijder, heb je de mogelijkheid deze te downloaden en te printen dan kun je via deze manier een lange wachtrij bij de inschrijftafel voorkomen maar deze levert u dan nog wel ingevuld in bij de inschrijftafel waar één van onze vrijwilligers controleert of alles is ingevuld waarna u een keuringsformulier mee krijgt welke de vrijwilligers nodig hebben voor de keuring van de auto.

De mogelijkheid is hier om de verklaring voor de gastrijder te downloaden.

Dit is de verklaring voor onze gasten, heb je de mogelijkheid deze te downloaden en te printen dan kun je via deze manier een lange wachtrij bij de inschrijftafel voorkomen maar deze levert u dan nog wel ingevuld in bij de inschrijftafel waar één van onze vrijwilligers controleert of alles is ingevuld waarna u de VIP en gastenkaarten in ontvangst kunt nemen.

De mogelijkheid is hier om de verklaring voor de gasten te downloaden.