Aanmelden

Sinds 25 Mei 2018 is er een nieuwe wet van kracht welke de eisen stelt voor het afhandelen van privacy gevoelige informatie. Omdat wij van Rally for Kids deze gegevens met alle zorgvuldigheid (privacy) gevoelige gegevens verwerken willen we op de disclaimer die op de website staat attenderen.

Aanmelden gasten bij Rally For Kids

Hier kunt u als ouder/verzorger uw kind/gezin aanmelden voor deelname aan onze evenementen van Rally For Kids. U ontvangt dan ongeveer 3 weken  voorafgaande aan de evenementen bericht van ons per e-mail.

Om mee te rijden in de auto’s  moeten de kinderen tussen de 6 en 18 zijn, een helm op en zelfstandig in de stoel kunnen zitten.

Houdt u er rekening mee dat door de rolkooi de instap in een auto wat moeilijker kan zijn.

Mocht uw kind (nog) niet in de auto willen/kunnen, dan bent u evengoed van harte welkom om van de sfeer of andere activiteiten te komen genieten.

Wij vragen u vriendelijk de gegevens nauwkeurig in te vullen!

Aanmelden als gastrijder

Aanmelden als gastrijder met geschikte auto voor de circuitdagen of het 4×4 event in 2019?

Bent u in het bezit van een 4×4 of race-/rallyauto met minimaal 2 zitplaatsen waarmee u ook mee wilt rijden tijdens deze dagen?

Meld u zich hier aan en draag bij aan hun onvergetelijke dag! Vanwege de veiligheid voor de Kids heeft het bestuur de regels voor deelname wel aangescherpt.

Aanmelden als official

Bent u official in de rallysport of racerij, of heeft u soortgelijke ervaring en wilt u zich inzetten om onze gasten blij te maken?

Bij ons kunt u als official een waardevolle aanvulling zijn binnen het enthousiaste team om de evenementen veilig, verantwoord en gestructureerd te laten verlopen. Meldt u nu aan!

Aanmelden als vrijwilliger

Aanmelden als vrijwilliger voor diverse taken bij Rally For Kids

Als vrijwilliger kunt u op veel manieren uw steentje bijdragen aan een onvergetelijke dag voor onze KIDS.Afhankelijk van het evenement moeten er bij elk evenement heel veel zaken worden geregeld, zowel voorafgaande aan het evenementen, tijdens de dag en zoals altijd na afloop als de KIDS weer naar huis zijn moet alles weer netjes worden opgeruimd.

We beschikken over een groot aantal trouwe vrijwilligers maar als u ons kunt en wilt helpen zijn wij daar erg blij mee! Hopelijk kunnen we op die manier in de toekomst nog meer evenementen organiseren!