MOBA Kippenren 2016 - 9 april rondom Barneveld!
Volg RallyForKids op Twitter
Hoofdsponsor van Rally For Kids

 

 

 

 

 

Stichting Rally For Kids
Lunteren

 

 

Met grote verslagenheid hebben het bestuur en vrijwilligers van Rally for Kids gehoord dat Walter Geuzebroek is overleden.

Velen van ons kenden Walter alleen van de rally's die hij bezocht en waarvan hij verslag deed op zijn website. Maar Walter deed meer: regelmatig bezocht hij onze circuitdagen. Hij liep dan gezellig keuvelend rond tussen de mensen van rallyrijdend Nederland en schoot de ene plaat na de andere. Maar juist ook voor onze kids had hij volop aandacht en tijd. Een praatje, even dollen en zodra ze in de auto zaten nog snel een foto vlak voor het wegrijden. Prachtig.

Afgelopen zaterdag heeft hij nog 'zijn' rally in foto's vastgelegd. Veel mensen hebben hem nog gesproken en geroepen:"Walter, tot de volgende rally!" Helaas is hij 's nachts in zijn slaap overleden. Een groot rallyliefhebber en een grote kindervriend is er niet meer.

Walter, grote vriendelijke teddybeer, we gaan je missen. Nooit meer je grijns, nooit meer je petje op z'n "Walters" op je hoofd, nooit meer een fototip. Wij wensen Marleen en allen die om haar heen staan veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Stichting Rally For Kids