Aanmelden

Met ingang van 25 mei 2018 is de AVG-wet van kracht. Deze wet stelt eisen voor het afhandelen van privacy gevoelige informatie. Wij verwijzen u naar de disclaimer.

Aanmelden gasten

Via de afbeelding links kunnen gezinnen binnen de doelgroep van Rally for Kids zich aanmelden voor deelname aan onze circuits en evenementen.

Om mee te rijden in de auto’s zijn een aantal voorwaarden van toepassing:

  • Kinderen moeten tussen de 6 en 18 zijn. Kinderen jonger dan 6 jaar kunnen vanwege veiligheidsredenen niet meerijden in een auto.
  • Het dragen van een helm in de auto’s is voor kinderen verplicht.
  • Kinderen moeten zelfstandig in de autostoel kunnen zitten.
  • Onze rally-auto’s zijn voorzien van een rolkooi. Dit geeft beperkte in- en uitstapmogelijkheden.
  • Als ouder(s)/verzorger(s) bent u tijdens de evenementen verantwoordelijk voor het gedrag van uw kind(eren).
  • LET OP: De vrijwaring onder deze link dient ondertekend te worden door de wettelijk vertegenwoordiger van de aangemelde kinderen. Ondertekende vrijwaringen moeten tijdens het evenement ingeleverd worden bij de aanwezigheidsregistratie

Wanneer uw kind(eren) (nog) niet in een auto meerijden, dan zijn jullie ook van harte welkom om van de sfeer en andere activiteiten te genieten.

Link

Aanmelden groepen 

We krijgen steeds vaker ook aanvragen van groepen om deel te nemen aan onze evenementen. Groepen vallen buiten onze doelgroep ‘gezinnen met zieke of gehandicapte kinderen (van 6 tot en met 17 jaar oud)’.

Groepen kunnen zich aanmelden via onderstaande button. Als er plekken over zijn bij een evenement zullen wij een keus maken welke aangemelde groepen we uitnodigen voor het evenement. 

Ook zullen we een financiële bijdrage vragen aan groepen die uitgenodigd worden voor een evenement.

Link

Aanmelden gastrijders

Via onderstaande button kunnen gastrijders zich aanmelden voor deelname aan onze circuits en evenementen.

Om als gastrijder mee te rijden op onze rallycircuitdagen, dient de auto te voldoen aan de eisen van het keuringsformulier. Voor aanvang van de circuitdag wordt de auto ook gekeurd volgens dit formulier.

Om als gastrijder mee te rijden op onze 4×4 evenementen, dient de auto minimaal  over twee zitplaatsen te beschikken.

Link

Aanmelden officials

Via onderstaande button kunnen officials zich aanmelden voor deelname aan onze circuits en evenementen.

Bent u official in de autosport, of heeft u soortgelijke ervaring en wilt u zich inzetten om onze gezinnen te verblijden, dan kunt u zich via onderstaande button inschrijven als official bij onze circuits en evenementen.

Met uw inzet draagt u bij aan de veiligheid van alle gasten.

Link

Aanmelden vrijwilligers

Via onderstaande button kunnen vrijwilligers zich aanmelden om op diverse manieren een steentje bij te dragen aan een onvergetelijke dag voor de gezinnen. Afhankelijk van het circuit of evenement moeten voorafgaand, tijdens en na afloop van de dag veel zaken geregeld worden. Vele handen maken licht werk. We beschikken over een groot aantal trouwe vrijwilligers maar als u ons ook wilt helpen, wordt dat zeer gewaardeerd.

Link