Steun ons

Stap in bij de Rally for kids- help mee!

Wij rijden om te verblijden !!

Dat is het motto van de rally for kids. Met een donatie of sponsoring maakt u het mogelijk om een kind met ziekte of beperking 1 dag “gewoon” kind te laten zijn.

Hoe kostbaar is dat?

Inmiddels mochten in de loop der jaren duizenden kinderen met rally for kids voor 1 dag rallyrijder zijn. Zoveel blije gezichtjes met rode wangen van de opwinding en schittering in de ogen van plezier..

Maar dat gaat niet vanzelf. De steun van sponsors, partners, vrijwilligers is onmisbaar, want we willen zieke kinderen niet teleurstellen en jaar na jaar evenementen organiseren waar gezinnen met zieke en gehandicapte kinderen mooie herinneringen kunnen maken .

Uw steun is nu dus heel hard nodig.

Kinderen die bij ons als “rallyrijder” instappen zijn in vertrouwde handen. Wij werken met professionele, ervaren rallyrijders en vanzelfsprekend gaan we uit van de wensen

en mogelijkheden van het kind. Meerijden is bovendien alleen mogelijk met instemming van ouders. Veiligheid voor alles en het welzijn van de kinderen is onze 1e prioriteit.

Steun geven is makkelijk:

U kunt de Rally for Kids steunen met uw bijdrage.

Dat kan door middel van:
1 een eenmalige donatie
2 een herhalende donatie – u wordt dan ‘Vriend van de Rally for kids’

Het gaat overigens niet alleen om geld, maar ook om diensten en materialen. Naast financiële bijdragen stellen wij de persoonlijke hulp van particulieren en organisaties dan ook bijzonder op prijs. Vele vrijwilligers zetten zich het hele jaar in om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Graag stellen we, indien gewenst en in overleg met u, een mooi sponsorpakket samen!

Mede door de sponsoren heeft onze missie een basis om verder te gaan en de kinderen vreugde te brengen.