Over ons

Wij rijden om te verblijden!

Dit is de missie waarmee de stichting Rally For Kids in juli 2006 is geboren. Op een leuke manier wilden wij ernstig zieke en gehandicapte kinderen in contact brengen met de rallysport en hen een onvergetelijke dag bezorgen.

Waarom de stichting Rally For Kids?

Op uitnodiging van een bevriende stichting hebben wij in augustus 2005 met twee geleende rallyauto’s deelgenomen aan een circuitdag voor zieke kinderen en hun gezinnen. Tijdens dit evenement hebben wij en andere vrijwilligers, zieke kinderen of een gezinslid een aantal snelle ronden over het circuit kunnen laten ervaren. Het plezier dat de kinderen hieraan beleefden, ondanks hun ernstige ziekte, raakte ons diep.

Wij konden en wilden niet stil blijven zitten, maar meer betekenen voor deze kids.

Het doel van Rally For Kids

Ons doel is eenvoudig: kinderen (en het gezin) welke te maken hebben met moeilijke tijden in het leven, of dit nu door door een beperking, ziekte binnen het gezin of andere reden komt, het gaat ons om een fijne dag te bezorgen met familie.
Door de kinderen op diverse manieren in contact te brengen met de rally- en 4×4-autosport, hopen we dit te bereiken.

Rally For Kids nodigt kinderen en hun gezinnen uit voor VIP-behandelingen tijdens rally-evenementen. We organiseren circuitdagen waarbij de kinderen zelf kunnen meerijden met de coureur, alles in lijn met onze missie. Op deze dagen hopen we dat ze even hun zorgen kunnen vergeten.

Wilt u contact opnemen met de stichting per e-mail, of heeft u andere gegevens nodig dan vindt u deze hier