In Augustus zijn Ferdinand en Peter wezen kijken (ok ok… we hebben ook meegedaan) bij de Heartrace van stichting HeartBeat, zij pakken dingen anders aan dan Rally for Kids dat doet.
En Rally for Kids pakt dingen weer anders aan dan hun, leuk om te zien… en wij hebben daar wel een paar dingetjes van kunnen opsteken 🙂 zo heeft iedereen zijn eigen manier van problemen aanpakken.

Het doel tussen beide stichtingen is het zelfde, kinderen een leuke dag bezorgen.
En dat is die dag zeer zeker gelukt!

Ferdinand wist de kinderen goed te vermaken met zijn aanstekelijke goede humeur 🙂
Hij ging (bijna) altijd volgas rond!

En Peter? Die heeft met zijn race auto enkele Porsche 911 GT3 auto’s het lastig gemaakt door op de bumper te blijven, soms er naast te rijden tot de enorme verbazing van de jonge passagiers “Waaaauuuuww dit is eigenlijk nog veel gaver dan in de Porsche rijden!”
Geweldig toch!?

Wat hebben wij opgestoken?

Dat houden wij nog eventjes geheim voor jullie maar we gaan kijken of de opgedane ideeen al kunnen toepassen voor ons volgende evenement in Weeze!
Kom je ook?

Als afsluiter nog een actiefoto van Ferdinand en Peter in actie 🙂

Explore More

Rally for Kids bij Hart voor Auto’s

17 maart 2024 0 Comments 0 tags

Vandaag staan Ferdinand en Monica met onze ex race cup Micra bij Hart voor Auto’s op TT assen ter promotie van onze stichting. Als je in de buurt bent, zij

A2 Dienstverlening voor brandveiligheid

13 februari 2024 0 Comments 0 tags

Aart Ploeg van A2 Dienstverlening heeft onze verzameling van brandblussers weer gekeurd en goed bevonden zodat wij dit seizoen weer alles veilig (qua brandveiligheid tenminste, hopelijk nooit nodig!) kunnen organiseren.Heeft